Hoe kunnen wij je helpen?

Opdrachten

Bij QA Company zijn we gespecialiseerd in software testing en bieden we een breed scala aan test- en testautomatiseringsdiensten aan. We erkennen de toenemende belangrijke rol van AI in softwaretesten en hebben AI-geïntegreerde testtools in ons service aanbod opgenomen. We kunnen een verscheidenheid aan rollen in softwaretesten vervullen, van testplanning en uitvoering tot testautomatiseringsontwikkeling en onderhoud. Onze professionals zijn in staat om testautomatisering van scratch op te zetten, uit te breiden of te onderhouden. Daarnaast zijn we natuurlijk bekend met en prima in staat om te werken in Agile en DevOps teams. Onze missie is onze klanten te helpen de efficiëntie en effectiviteit van hun softwaretestprocessen te verbeteren, zodat onze klanten in staat zijn goede kwaliteit softwareproducten te leveren.

Advies

Elk software testing en testautomatiseringsproject is uniek. Binnen het vakgebied van softwaretesting en testautomatisering bestaat er geen “one fits all”-oplossing. Onze professionals zijn in staat om op basis van de door hen opgebouwde “good-practices” klanten te helpen de voor hen beste oplossing te kiezen. Desgewenst kunnen onze professionals de gekozen oplossing voor jouw klantsituatie implementeren en overdragen aan jouw collega’s.

Lowcode & Nocode

Wij weten als geen ander dat testautomatisering in feite software ontwikkeling is. Wij weten ook dat de gemiddelde tester goed is in testen van software, maar niet in het ontwikkelen van software. Wij hebben de missie om testautomatisering nu echt een whole team approach te maken, zodat ieder teamlid testautomatisering kan opzetten en uitbreiden.

Wij zien bij klanten een verschuiving van code-based testautomation naar low-code en nocode testautomation. Deze verschuiving wordt ondersteund door een nieuwe generatie testautomatiseringstools die Artificial Intelligence, Machine Learning en Natural Language Processing ingebouwd hebben. Wij hebben de expertise in huis om onze klanten te helpen de beweging naar LowCode en NoCode te maken.