Leergang "Mastering AI-powered Testing"

Bij QA Company zijn we enthousiast om onze nieuwe leergang “Mastering AI-powered Testing” aan te kondigen – de meest toonaangevende AI-training voor softwaretesten op de markt! Als ervaren softwaretester of leidinggevende in de kwaliteitszorg is dit de ideale kans om je vaardigheden op deze gebieden aan te scherpen en klaar te staan voor de toekomst van de AI-revolutie.

De leergang bestaat uit een reeks zelfstudiecursussen, geleverd door vooraanstaande instituten in de wereld van AI en kunstmatige intelligentie. De deelnemers van QA Company zullen de volgende cursussen volgen:

  1. Elementaire AI – NL-AIC, TU Delft
  2.  AI voor non-technici – DeepLearning.AI, Stanford University
  3. Generatieve AI – Google
  4. Prompt Engineering – Vanderbilt University
  5. Strategieën en hulpmiddelen voor software testen in de tijd van AI

Deze cursussen zijn zorgvuldig gekozen om een breed scala aan relevante onderwerpen te behandelen, van de basisprincipes van AI tot gespecialiseerde technieken en praktijken. Elke cursus wordt afgesloten met een terugkoppelingsmoment om ervaringen en inzichten uit te wisselen en vragen te beantwoorden.

De leergang wordt afgesloten met praktijkcases om deelnemers in staat te stellen het geleerde toe te passen en hun vaardigheden verder te ontwikkelen.

Met onze AI-powered testing leergang word je:

  • Op de hoogte gebracht van de meest recente ontwikkelingen en trends in de wereld van AI en software testen
  • In staat gesteld om complexe AI-systemen te testen en te valideren
  • Je eerste stap in het worden van een expert in AI-testing
  • In staat gesteld om je carrière vooruit te helpen

Wacht niet langer en word vandaag nog deel van onze AI-powered testing leergang – de ultieme oplossing voor softwaretesten in de AI-revolutie! Neem contact met ons op.