Test Specialist

Vacature: Test Specialist (Consultancy)

Wil jij als Test Specialist aan de slag binnen een dynamische omgeving waarin je de kans krijgt om met diverse klanten en in verschillende projecten te werken? Ben je gepassioneerd over het verbeteren van softwarekwaliteit en het implementeren van geavanceerde testoplossingen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Bedrijfsprofiel: Wij zijn een toonaangevend testbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige testdiensten en -oplossingen aan klanten in diverse sectoren. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die streven naar uitmuntendheid en innovatie in alles wat we doen.

Functieomschrijving: Als Testspecialist bij QA Company speel je een cruciale rol in het waarborgen van de kwaliteit van de softwareproducten van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, ontwerpen en uitvoeren van tests om ervoor te zorgen dat deze applicaties voldoen aan de hoogste normen.

Om in deze functie succesvol te zijn, moet je op de meeste van onderstaande punten goed scoren:

  • Ten minste 3 jaar ervaring in software testing
  • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden
  • ervaring met functioneel en non-functioneel testen
  • Het ervaring hebben met testingtools zoals Selenium, JMeter en Postman zijn een pre
  • Uitstekende communicatie- en samenwerkingsvaardigheden

Working at QA Company

Ben jij die gemotiveerde, nauwkeurige en ervaren softwaretester die op zoek is naar een dynamisch en innovatief team bij een jong bedrijf? Dan willen we graag van je horen! Solliciteer nu door je cv te sturen naar jelleschutte@qacompany.nl. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken!