Maak kennis met onze directie:

JOHN KRONENBERG

John is het technisch hart van QA Company en verzorgt trainingen, begeleidt QA’ers en is vraagbaak voor medewerkers en klanten. Bijna ieder bedrijf is een IT bedrijf en succes hangt af van de snelheid waarop ze kunnen veranderen. Testautomatisering speelt hierin een cruciale rol en voor verschillende IT omgevingen weet John de sleutel tot succes te vinden. John zijn jarenlange carrière is op het gebied van IT dienstverlening en vanaf nu ook technisch manager bij QA Company.

Ad Vossenaar

AD VOSSENAAR

Ad is een ervaren ondernemer en aanpakker die jarenlange ervaring heeft binnen de IT dienstverlening. Door de jaren heen heeft Ad vele bedrijven gezien en verbetert. QA Company is hieruit ontstaan. Zijn rol is zorgen dat financieel en juridisch alles soepel loopt en perfect past binnen zijn manier van ondernemen: Plezier en passie voor je vak!

Jelle Schutte

JELLE SCHUTTE

Jelle ademt innovatie, creativiteit en IT leiderschap. Zijn visie op IT en hoe testers daar binnen passen is wat QA Company groots maakt. Het combineren van leren, proberen en vermaak. Jelle zorgt  voor het vertalen van de klantvraag naar acties. Deze kennis wordt constant gebruikt om QA Company zo te leiden dat onze testers veel leren en garant staan voor klanttevredenheid.